top of page

Residentie Alay, rusthuis voor senioren in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Rusthuis Residentie Alay ontvangt senioren in een aangenaam en joviaal kader in Brussel.Wij zijn gelegen in de Britse-Soldaatlaan 31 in Anderlecht en dankzij onze moderne infrastructuur beschikken wij over al het nodige comfort om uw naasten of uzelf te ontvangen.

Onze medische ploeg schenkt aandacht aan de noden van al onze bewoners en zet zich daarom in voor een persoonlijke planning. Wij verwelkomen zowel valide, semi-valide als invalide senioren. Onze ruimtes zijn dan ook afgestemd op hun dagelijks comfort.

Dankzij onze speciale, gesloten en beveiligde verdieping kunnen wij trouwens ook senioren met Alzheimer ontvangen. Wij zetten ons volledig in om hun welzijn en gezondheid te garanderen.

Voor zij die wat actiever willen zijn, hebben wij heel wat gemeenschappelijke ruimtes, ideaal voor diverse activiteiten:

  • een groot restaurant

  • salon met tv-hoek

  • filmzaal

  • kapsalon

  • tuin

 

Ons doel is om zowel een persoonlijke ruimte als een gemeenschapsgevoel te creëren voor iedereen. Zo krijgen uw naasten of uzelf het beste van twee werelden.


Aarzel niet en contacteer ons via 02 522 53 46 als u nog vragen heeft over onze residentie of onze ploeg. Wij staan u met plezier te woord.

bottom of page